Лінії виробництва м'яса тушкованого
Договорная
23-11-24
Оборудование нашего производства работает на ведущих крупных предприятиях консервной промышленности Украины, Казахстана, Узбекистана, Азербайджана, Израиля, Польши и зарекомендовало себя с лучшей стороны. Конструкторским бюро нашего предприятия постоянно ведутся работы по совершенствованию и выпуску продукции, отвечающей современным требованиям рынка.
Консервування в реторт-пакетах є ефективним способом збереження харчових продуктів протягом тривалого періоду часу, оскільки цей метод забезпечує стерильність продукту, знижуючи ризики розвитку патогенних мікроорганізмів та зберігаючи вітаміни та інші корисні речовини.
Реторт-пакети складаються з плоскої плівки з полімерного матеріалу та фольги, які дозволяють створити бар'єр, що захищає від світла, кисню та інших факторів, що можуть зіпсувати продукт. У такому пакеті продукт стерилізується за допомогою термічної обробки під тиском у спеціальній камері (реторті), що знижує кількість мікроорганізмів у продукті до безпечного рівня.
Переваги консервування в реторт-пакетах полягають у тому, що вони можуть бути збережені впродовж тривалого періоду часу при кімнатній температурі, забезпечують збереження смаку та харчової цінності продукту, зменшують витрати на транспортування та зберігання продукту, та підвищують термін його придатності до споживання.
Консервування в реторт-пакетах є ефективним способом збереження харчових продуктів протягом тривалого періоду часу, оскільки цей метод забезпечує стерильність продукту, знижуючи ризики розвитку патогенних мікроорганізмів та зберігаючи вітаміни та інші корисні речовини.
Реторт-пакети складаються з плоскої плівки з полімерного матеріалу та фольги, які дозволяють створити бар'єр, що захищає від світла, кисню та інших факторів, що можуть зіпсувати продукт. У такому пакеті продукт стерилізується за допомогою термічної обробки під тиском у спеціальній камері (реторті), що знижує кількість мікроорганізмів у продукті до безпечного рівня.
Переваги консервування в реторт-пакетах полягають у тому, що вони можуть бути збережені впродовж тривалого періоду часу при кімнатній температурі, забезпечують збереження смаку та харчової цінності продукту, зменшують витрати на транспортування та зберігання продукту, та підвищують термін його придатності до споживання.
Тип объявления:
Продажа
Контакты продавца
Имя:
Александр Леонидович
Организация:
Александр Леонидович
Расположение
Украина, Черкасская область, Черкассы, Ул. Припортовая, 22А
Отправка сообщения